"Καλώς ήρθατε στην Γερμανία" Φυλλάδιο με πληροφορίες στα Ελληνικά!

Σχετικά με αυτό το φυλλάδιο 


Σχεδιάζετε να μετακομίσετε στη Γερμανία, 
ή έχετε έλθει πρόσφατα στην Ομοσπονδιακή
Δημοκρατία της Γερμανίας με σκοπό να ζήσετε εδώ μόνιμα;
Μια τέτοια κίνηση επιφέρει πολλές αλλαγές. Αυτό το φυλλάδιο έχει σχεδιαστεί με στόχο να σας παρέχει καθοδήγηση και να σας βοηθήσει με βασικές πληροφορίες, έτσι ώστε να προσανατολιστείτε και να ενσωματωθείτε γρηγορότερα στην καινούργια σας πατρίδα. 

Στις σελίδες του μπορείτε να βρείτε: 
  • Σημαντικές πληροφορίες για την ζωή σας στη Γερμανία.  
  • Χρήσιμους αριθμούς τηλεφώνων, συμβουλές για επιπλέον πληροφοριακά έντυπα και με διευθύνσεις επικοινωνίας.
  • Συμβουλές οι οποίες θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας. Πιθανόν να έχετε πολλές ερωτήσεις. Πώς μπορώ να βρω δουλειά; Πού μπορώ να μάθω καλύτερα Γερμανικά; Ποια έγγραφα είναι σημαντικά ή πού μπορούν να πάνε σχολείο τα παιδιά μου; Οι πληροφορίες που βρίσκονται στις σελίδες του μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτά και σε άλλα ερωτήματά σας. 

Μπορείτε ακόμα να βρείτε συμβουλές σχετικά με το πού μπορείτε να απευθυνθείτε για συγκεκριμένες ερωτήσεις - για παράδειγμα προς συνεργάτες της υπηρεσίας συμβουλών μετανάστευσης στην περιοχή σας. Πολλά προβλήματα επιλύονται, όταν ζητήσετε τη συμβουλή γειτόνων, συναδέλφων ή φίλων.


Για να κατεβάσετε το φυλλάδιο πατήστε εδώ:


Έλα να γίνουμε φίλοι στο facebook.
Γίνε συνδρομητής στην σελίδα μου στο youtube για δωρεάν βίντεο
μαθήματα γερμανικών κάθε βδομάδα.


Η λογοκλοπή είναι αδίκημα. Αν θέλετε να αναδημοσιεύσετε κάποιο άρθρο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο neometanastis@gmail.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Οι πληροφορίες που αναγράφονται σε αυτό το blog, προέρχονται από προσωπική εμπειρία και έρευνα. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη.