Μια εφαρμογή προειδοποίησης που πρέπει να έχεις στο κινητό σου!

 




Η ΝΙΝΑ είναι μια δωρεάν εφαρμογή προειδοποίησης. Η εφαρμογή δημιουργήθηκε από το γερμανικό κράτος και αποτελεί πηγή πληροφοριών και ειδήσεων έκτακτης ανάγκης. Διαμέσου της εφαρμογής μπορείτε να λαμβάνετε σημαντικές προειδοποιήσεις πολιτικής προστασίας για διάφορες καταστάσεις κινδύνου, όπως η εξάπλωση επικίνδυνων χημικών ουσιών, μια μεγάλη πυρκαγιά, μια τρομοκρατική επίθεση κ.α. Οι προειδοποιήσεις επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από τη γερμανική μετεωρολογική υπηρεσία είναι επίσης στην εφαρμογή. 

Η εφαρμογή σας δίνει την δυνατότητα να προσθέσετε μια ή περισσότερες περιοχές και τοποθεσίες για τις οποίες θα θέλατε να προειδοποιείτε. Εάν το επιλέξετε, η NINA θα σας προειδοποιήσει επίσης με βάση τρέχουσα τοποθεσία σας.

Σημαντική είναι επίσης η παροχή ενημερωμένων και χρήσιμων πληροφοριών σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας COVID-19. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να μάθετε σχετικά με τους τοπικά ισχύοντες κανονισμούς και τις γενικές οδηγίες.

Τέλος η εφαρμογή μπορεί να παρέχει συστάσεις και γενικές συμβουλές για δράσει σε περιπτώσεις  έκτακτης ανάγκης από ειδικούς με σκοπό να σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για πιθανούς κινδύνους και να προστατευτείτε.



Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για συσκευές iPhone και Android. Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε την εφαρμογή στο κινητό σας. 

Android        iPhone


Ακολουθήστε το νεομετανάστη στο Facebook εδώ



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Οι πληροφορίες που αναγράφονται σε αυτό το blog, προέρχονται από προσωπική εμπειρία και έρευνα. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη.