Δείτε τις χιλιάδες βέρες που αφαίρεσαν οι Ναζί από τα θύματά τους.


Φρικιαστικές εικόνες του Ολοκαυτώματος επανήλθαν στο φως χάρη σε μια σειρά ασπρόμαυρων φωτογραφιών που τους έδωσε ξανά χρώμα ο Joel Bellviure. Ιδιοκτήτης του Cassowary Colorizations. 

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία βλέπουμε λίγες από τις χιλιάδες βέρες που οι Ναζί αφαίρεσαν από τα θύματά τους για να κλέψουν το χρυσό. Τα αμερικανικά στρατεύματα βρήκαν δαχτυλίδια, ρολόγια, πολύτιμες πέτρες, γυαλιά και χρυσά δόντια κοντά στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Buchenwald στη Γερμανία στις 5 Μαΐου 1945. Στο Instagram του καλλιτέχνη θα βρείτε μια σειρά φωτογραφιών για το Ολοκαύτωμα που προσπαθεί να εκπροσωπήσει, όχι μόνο την εξόντωση των Εβραίων, αλλά και την καταστολή όλων των μειονοτήτων και το έργο της Einsatzgruppe. 

Δείτε περισσότερα στο Instagram του καλλιτέχνη εδώ. Προσοχή ενδέχεται να περιέχει σκληρές εικόνες.

Στήριξε την προσπάθεια μου να προσφέρω γνώση και ενημέρωση. Πάτησε εδώ και γίνε μέλος στη σελίδα μου στο Facebook και μοιράσου τις αναρτήσεις μου. 

Δείτε τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog εδώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Οι πληροφορίες που αναγράφονται σε αυτό το blog, προέρχονται από προσωπική εμπειρία και έρευνα, κυρίως μέσω του διαδικτύου. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη.