Δωρεάν Ελληνική Τηλεόραση Στη Γερμανία.

Αν ζείτε στη Γερμανία πιθανών να ξέρετε πως το επίσημο Live WebTV των ελληνικών καναλιών είναι κλειδωμένο. Με άλλα λόγια τα ελληνικά κανάλια δεν επιτρέπουν να δεις ζωντανά το πρόγραμμα τους στην ιστοσελίδα τους. 

Αυτοί που γνωρίζουν δύο, τρία βασικά πράγματα από υπολογιστές πιθανών καταλήγουν να βάλουν ένα VPN για να δουν τα ελληνικά προγράμματα στον υπολογιστή τους. Μια άλλη λύση είναι η δορυφορική κεραία με ένας "σπασμένο" αποκωδικοποιητή ή παράνομα Nova, μιας και η Nova δεν έχει άδεια να εκπέμπει στο εξωτερικό.

Τις περισσότερες φορές οι παραπάνω λύσεις ή θα κοστίζουν ή θα είναι πολύ περίπλοκες για τους περισσότερους από εμάς.

Και κάπου εδώ έρχεται η λύση. Ο Γιώργος Κόττης δημιούργησε μια δωρεαν και εύχρηστη εφαρμογή για Android τηλέφωνα και τηλεοράσεις. 

Η εφαρμογή ονομάζεται Hellas TV Live και μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ 

Ανοίγοντας την εφαρμογή η πρώτη καρτέλα που βλέπετε περιέχει τα παρακάτω 8 πανελλαδικά κανάλια. Στη δοκιμή που έκανα μπόρεσα να δω όλα τα κανάλια σε πολύ καλή ποιότητα εικόνας εκτός από το OPEN το οποίο για κάποιο λόγο δε άνοιγε. 


Στη δεύτερη καρτέλα βλέπουμε τα παρακάτω 41 περιφερειακά ελληνικά κανάλια. 


Και στην τρίτη καρτέλα βλέπουμε τα παρακάτω 37 διάφορα κανάλια.


Για όσους δεν έχουν τηλεόραση με λογισμικό Android όπως εγώ μια πολύ απλή λύση είναι η προβολή της οθόνης του κινητού στην οθόνη της τηλεόρασης μέσω μιας εφαρμογής όπως π.χ το Smart View της Samsung ή το Google Chromecast.

Όπως βλέπετε ο Γιώργος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, η εφαρμογή είναι πολύ απλή στη χρήση και προσφέρει δωρεάν 86 κανάλια.

Αν το βρήκατε ενδιαφέρον, μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση με τους φίλους σας. 

Στήριξε την προσπάθεια μου να προσφέρω γνώση και ενημέρωση. Πάτησε εδώ και γίνε μέλος στη σελίδα μου στο Facebook και μοιράσου τις αναρτήσεις μου. 

Δες τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες του blog εδώ




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Οι πληροφορίες που αναγράφονται σε αυτό το blog, προέρχονται από προσωπική εμπειρία και έρευνα. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη.