5 λόγοι να ΜΗΝ φύγεις από την Ελλάδα.


5 λόγοι να ΜΗΝ φύγεις από την Ελλάδα.


 1. Το κλίμα
  Αχ! το κλίμα μπορεί να μην το εκτιμάς όσο είσαι στην Ελλάδα, αλλά το να έχεις τέσσερις εποχές είναι μεγάλη υπόθεση. Για παράδειγμα εδώ στην Γερμανία έχουμε 9 μήνες χειμώνα και 3 μήνες φθινόπωρο, άνοιξη και καλοκαίρι.

 1. Το φαγητό
  Που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις με την ελληνική κουζίνα. Όποιος ταξίδεψε εκτός Ελλάδος ξέρει!


 2. Η θάλασσα
  Λίγο κρασί και τ' αγόρι μου! Δώρο θεού στους Έλληνες που αν και το έχουν χέσει (βλ. Χαλκιδική) δεν παύει να είναι ότι πιο όμορφο έχει ο τόπος μας.


 3. Η οικογένεια σου
  Το να αφήσεις πίσω την οικογένεια σου δεν είναι εύκολο. Όσο φτωχός και να είναι κανείς, αν έχει οικογένεια είναι πλούσιος.


 4. Οι φίλοι σου
  Οι φίλοι είναι η οικογένεια που διαλέγουμε, Τη φιλία είναι δύσκολο να την βρεις, αν την έχεις πρόσεχε την.

*Bonus 6) Οι γυναίκες
Μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις... ορίστε εκατό χιλιάδες λέξεις, Top 100 Ελληνίδες για το 2011 http://www.oneman.gr/top_100/top_100_2011/#5012 

                                                Έλα να γίνουμε φίλοι στο facebook.

Γίνε συνδρομητής στην σελίδα μου στο youtube για δωρεάν βίντεο
μαθήματα γερμανικών κάθε βδομάδα.

Σχόλια

 1. Όπως τα πες... και γώ στην ξενιτιά χρόνια τώρα, αυτά μου λείπουν συνέχεια... Χωρίς το μπονους αυτήν την φορά γιατί δέν ξέρω τι παίζει στην Γερμανία, αλλά Πολωνία δέν παραπονιέμαι για τον θηλυκό πληθυσμό... ;) Αλλά να μην μπορείς να φάς γύρο ή μπουγάτσα στις 2 την νύχτα; Εχχχ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Οι πληροφορίες που αναγράφονται σε αυτό το blog, προέρχονται από προσωπική εμπειρία και έρευνα. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη.